Anunt 2

Rugaminte: deoarece am mai multe articole la vinzare, pentru a nu ma incurca printre ele, am rugamintea de a trimite un mail cu solicitarea dv, chiar daca discutam si la telefon!!!

 

**Frecventmetru (poate fi configurat si ca scala +/- FI) digital, cu opt cifre. Are doua domenii de masura, pina la 60Mhz, respectiv pina la 2,4 Ghz! Stabilitatea este asigurata de un oscilator compensat cu temperatura. Aparatele sint sigilate, daca cineva doreste pot sa-l desfac si sa-l verific! Disponibile in culorile rosu, verde si albastru!

mai multe info in maualul din link-ul de mai jos:

PLJ-8LED_Manual_Translation_EN

 

**Rezistente neinductive 50 ohmi, 250W, noi. Pot fi utilizate pina la 3Ghz, dar trebuie acordata mare atentie asigurarii unei raciri corespunzatoare puterii!

pretul este 34 lei bucata, pentru o bucata, 32 lei pentru 2-4 bucati, 30 lei pentru 5 bucati si 28 lei bucata pentru toate 10!

Ca si la restul pozitiilor, se adauga 6 lei posta, plata numai prin banca, BP sau BT.

Kit generator audio cu ICL8038, generator de functii sinus, dreptunghi si triunghi, neasamblat!

     

pretul este 24 lei bucata sau 20 lei bucata pentru toate 5!Bonus cite un integrat ICL8038!

 

**Alt generator mai bengos, kit produs in UK.

pretul este de 54 lei! vine cu alimentator de 12V.

 ** Tester pentru cristale de cuartz, 1-50 Mhz. Pentru cristalele ”Overtone” va indica fundamentala! pretul este de 34 lei!

Module cu AD9850! Sint binecunoscute, se folosesc in multe aplicatii, de ceva timp exista                  si aplicatii   cu Arduino care le folosc la DDS-uri, analizoare de antena, generatoare, etc.

   

pretul este de 94 lei pe bucata.

 

** AD9850+oscilator 125Mhz+adaptor pcb si pini -pentru a fi folosit in aplicatiile in care nu             se poate folosi direct modulul dedicat, de obicei unde exista deja un pcb care nu poate sau nu se    doreste a fi modificat! Pretul este de 74 lei bucata!

 

** Circuit integrat Si5351 -DDS cu trei iesiri programabile independent, sint zeci si zeci de aplicatii

cu Arduino care folosesc acest integrat. Pretul este de 24 lei, inclusiv pcb adaptor, pini, stabilizator de 3,3V si 2 tranzistoare mos, care nu apar in foto. Acestea se folosesc in translarea nivelurilor de tensiune 5V/3,3V!

 

Mai am citeva chestii interesante, dar le voi posta simbata/duminca!