Kit si PCB

***Sursa de alimentare reglabila, 0-30V, max 3A. Functionare excelenta, recomandabil pentru montajele audio sau de radiofrecventa, avind un zgomot propriu insesizabil. Montajul este prevazut cu un releu care poate comuta o priza de pe secundarul transformatorului de retea, astfel la valori mai mici alte tensiunii de iesire tensiunea de intrare sa fie mai mica si ea, reducindu-se puterea pe tranzistorul regulator. Eu am folosit un KD503, care s-a descurcat bine la 15v si 3A la iesire pentru 28V la intrare. Sigur ca se pot conecta 2-3 tranzistoare in paralel, fiecare cu cite o rezistentde egalizare in emiter.

   

 

  ***O alta sursa de alimentare, binecunoscuta, cu mai putine componente dar care ofera performante bune in utilizarea amatoriceasca! La fel ca cea de mai sus, tensiunea poate fi reglata pina lamax. 28-30V, iar curentul pina la 3A.

   

 

*** Kit DDS pentru unde scurte plus banda de 50 Mhz. Aparatul furnizeaza semnalele de VFO si BFO, deasemenea poate furniza si o a treia frecventa identica cu cea afisata , putind fi folosit deci la receptoarele cu conversie directa sau ca generator de semnal. Toate cele trei iesiri sint cu semnale dreptunghiulare, nu sinus. Dar sint exact ce trebuie in cazul folosirii mixerelor cu diode. Are iesiri active in zero care pot comanda FTB si diverse alte facilitati utile intr-un TRx.

    *********

 

 

Diverse cablaje, ramase in urma comenzilor facute la diversi producator din China, unde asa cum se stie, comanda minima este de 5 bucati:

 

*** Placa FTB, preamplificator Rx si Tx, atenuator Rx.  Un modul interesant, contine filtre trece banda bidirectionale pentru maxim 6 benzi de US, preamplificatoare de emisie/receptie, atenuator receptie. Toate comutarile se fgac cu relee, varianta mai scumpa, dar superioara calitativ folosirii unor diode obisnuite, de felul 1n4148 sau 1n5711. 

 

***Go ESR  PCB si montajul complet

 

*** Antena activa Mini Whip

 

 

 

***Transceiver Bebek

 

 

*** SuperMultiTester -disponibil doar PCB!!!

 

 

*** Modul cu SI5351

 

***Sinteza de frecventa pentru dubla conversie, livreaza 3 semnale: VFO, Osc. nr.2 si BFO (Raduino)!  Afisajul este pe partea opusa!

 

 

*** cablaje pentru filtre in scara cu cristale 

 

***Ecou digital cu PT2599