V3

***Chromebook samsung. este vechi, nu mai primeste update-uri, dar are lumina excelenta, bateria inca este in stare buna, merita cred 60 de lei,

preferabil ne vedem personal in bucuresti, dar pot trimite si prin curier.

 

 

 

***Tv. Samsung, 32 inch, in stare foarte buna, pot reveni cu info daca intereseaza pe cineva! ridicare personala, pret 380 lei

 

*** Samsung Duos A7, 2018. stare foarte buna, pret 400 lei

 

 

***-mixere SRA -recuperate, 30 lei bucata sau 55 ambele
-mixer SM4T-nou, dar lipit usor pentru masuratori- 50 lei
-JMS-1, lipite, dar cu mai putin de 100 ore de functionare -30 lei
-ADE-12, noi -15 lei bucata

 

*** Anazlizor antene

poate trasa grafic pe ecranul unui calculator/tableta/tel. mobil principalii parametri ai unei antene, adica SWR, R, X si return loss. Softul pentru Windows afisaza in domeniul 1-149 Mhz. face cam tot ce fac si cele de 10 ori mai scumpe! Pentru PC sau laptop cu Windows, conectarea se face prin cablu USB. Pentru dispozitivele cu Android conectarea se face printr-un modul BT care se poate conecta direct la dispozitiv. Nu am testat aceasta optiune, neavind un modul BT la indemina, dar se gasesc usor si in Ro. Poate afisa si caracteristicile FTB, FTS sau FTJ, conectind un port al filtrului la intrarea aparatului iar celalalt inchis printr-o rezistenta de 50 ohmi.
Se livreaza impreuna cu un cablu USB de 1,4m lungime, de buna calitate, preferabil prin curier cu plata prin banca. pretul este de 180 lei plus taxe transport/ramburs.

Important: datorita principiului constructiv folosit, nu este afectat de emitatoarele de radiodifuziune aflate in apropiere, precum sint afectate cele cu detectoare cu diode la intrare!

 

*** module continind o sursa de 12v/2100 mA, un transformator de curent, alte citeva componente electronice. Sursa este bine protejata, se poate detasa de pe placa si folosi la altceva!

pretul este de 15 lei bucata.

***

 

***doua boxe  Panasonic, micute, 20 cm inaltime doar, 60 lei ambele

 

***autotransformator, reversibil, automat. 30 lei, nou

 

***pedala, noua, calitate medicala, fab. sua, pret 30 lei